Recreatie tafeltennis en vrije training

Recreatief tafeltennis vormt de basis van onze vereniging. 
Recreatief betekent voor ons : vermakend, ontspannend, vriendschappelijk tafeltennissen in clubverband.

Samen, in ploegverband
Bij TTC Dilbeek heeft de competitie een recreatief karakter. De sportiviteit, het plezier en de vriendschappelijkheid staan boven het resultaat. Wat niet wegneemt dat we elke wedstrijd met veel overgave en met veel goesting voluit gaan voor de overwinning. TTCD speelt competitie in clubverband (interclub) in beide federaties (VTTL en Sporta).

Samen en toch individueel
Naast de competitie in clubverband, kan men individueel ook deelnemen aan tal van tornooien die eerder op het individuele gericht zijn. Leuk is om af te spreken met andere spelers van de club. Je kan je inschrijven via de competitiesite van VTTL en Sporta. Neem ook eens een kijkje op de site cpbbw.be voor tornooien in Brussel en Waals-Brabant. Bij problemen of vragen, neem gerust contact op met iemand van het bestuur.

Kleine groep
Vandaag telt onze club tientallen leden maar blijft het de spirit van de kleine gezellige groep nastreven. Als vereniging hechten we vooral belang aan vriendschappelijkheid en een aangename sfeer. Tegelijkertijd stellen we alle middelen ter beschikking van onze leden om er op het sportieve vlak, het best mogelijke resultaat uit te halen.

Open voor iedereen
Iedereen, zowel jong als oud, kan bij Tafeltennisclub Dilbeek meespelen en iedereen is welkom. 
Men mag een aantal keren (drie keer) komen proberen alvorens zich aan te sluiten.